Скъпи джипове с АГУ, продавани у нас

12.02.2014 09:44
Скъпи джипове с АГУ, продавани у нас

За някои е лудост да си купиш премиум автомобил с повишена проходимост и да му монтираш газова уредба. Други обаче съвсем не са на това мнение и без да се церемонят монтират АГУ-та на своите огромни всъдеходи. Има ли скъпи джипове с газови уредби у нас? Отговорът естествено е положителен.

Сега обаче решихме да проверим какви всъдеходи от високия клас с монтирана допълнително авто газова уредба се продават у нас. По традиция направихме справка във впечатляващата база данни на най-голямата автомобилна страница в България mobile.bg и в сайта за безплатни обяви на частни лица Bazar.BG

Подборката ни включва четири автомобила с висока проходимост с цена над 50 000 лева. Ако обаче намерите друг интересен и скъп екземпляр от базата данни на mobile.bg, не се колебайте да го споделите в коментарите по-долу. Ето и нашите предложения по темата.

Bmw X5 4.8i - автомобил с пробег 115 000 километра, всички екстри и газов инжекцион. Цената му е 59 000 лв. ( вижте повече )

Lexus Lx 4.7VVT-i - Газовата уредба на този автомобил е Romano и разполага с бутилка с капацитет 60 литра. Цената му е 55 700 лв. (вижте повече)

Mercedes-Benz G500 - Дълга версия на култовата G-Klasse, която е произведена през 2004 година. Цената е 29 999 евро. (вижте повече)

Mercedes-Benz GL450 - Според обявата автомобилът е с газов инжекцион BRC и допълнителен off-road пакет. Цена 32 500 евро. (вижте повече)

източник:fakti.bg